Bağdat Caddesi’nde yeni bir lezzet durağı; Hamdi Baba Sandviç

Kapalıçarşı’da yaklaşık 30 yıldır hizmet veren Hamdi Baba Sandviç, Anadolu Yakası’nın en gözde caddesi olan Bağdat Caddesi’nde ikinci şubesini açarak hizmete başladı.

SANDVİÇİNİ KENDİN SEÇ…     

Soğuk sandviçlerinizin içeriğini damak tadınıza göre seçerek yiyebileceğiniz mekân, kahvaltı tabağı ile de menüsünde son derece iddialı. Soğuk sandviçlerin tost olarak da servis edildiği Hamdi Baba Sandviç’in işletmecisi Nilgün Akçin, müşterilerinin Bağdat Caddesi’nde soğuk sandviç yapan bir mekan bulamadıklarını, insanların bu arayışlarına bir son verdiğini söylediklerini iletti. 50 yılı aşkın süredir Bağdat Caddesi’nde olan Akçin, tüm samimiyeti ve içtenliğiyle Cadde insanını ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

SAHİLE İNEN YOLDA BİR LEZZET NOKTASI…

Mekânın en güzel yanlarından biri de sandviçinizi paket halinde alıp sahile inebileceğiniz bir noktada bulunuyor olması. İçeride ve dışarıda oturma imkânı sunan mekânda, ödeme aracı olarak kredi kartının yanı sıra Setcard ve Multinet kullanmak da mümkün. Scotty ile de işbirliği içerisinde olan Hamdi Baba Sandviç, yakın bir zamanda Yemeksepeti uygulaması ile de çalışmaya başlayacak.

Soğuk sandviçlerin tost olarak da servis edildiği mekânın işletmecisi Nilgün Akçin, müşterilerinin Bağdat Caddesi’nde soğuk sandviç yapan bir yer bulamadıklarını, insanların bu arayışlarına bir son verdiğini söylediklerini iletti.
Bağdat Caddesi Kazım Özalp Sokak No:19/16 Suadiye – Kadıköy
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu