Dalyan Club’da Anı Bahçesi Şenliği

Türkiye Alzheimer Derneği, hayata geçirdiği etkinliklerle sosyal farkındalık yaratmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenecek olan Anı Bahçesi Şenliği; Dalyan Club sponsorluğunda, Tema Vakfı katkılarıyla 4-5 Haziran’da gerçekleştirilecek.

Türkiye Alzheimer Derneği, yazın gelişiyle keyifli ve etkili bir organizasyona imza atıyor. Fenerbahçe Dalyan Club’da 4-5 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Anı Bahçesi Şenliği’nde astrolojiden sanata, geri dönüşüm atölyelerinden canlı müzik performansına kadar farklı alanlarda etkinlik ve söyleşiler düzenlenirken, toplumsal farkındalığın oluşturulması amaçlanıyor.

Dalyan Club sponsorluğunda, Tema Vakfı’nın katkılarıyla düzenlenen etkinliğe, cemiyet ve sanat dünyasından birçok ünlü ve uzman isim, ziyaretçi ve konuşmacı olarak katılacak. Demet Sabancı Çetindoğan, Prof. Dr. Işın Baral Kulaksızoğlu, Gözde Venedik, Efe Erten gibi isimlerle yapılacak söyleşilerin yanı sıra Beşire Bulut ve Selva Dünder ile düzenlenecek nefes çalışmaları da etkinlikte yer alacak. English Home, AS Activewear, Join Us, Diela gibi markaların da katılım sağlayacağı Anı Bahçesi Şenliği’nde, çocuklara yönelik olarak geri dönüşüm ve doğa temalı atölyeler gerçekleştirilecek.

Türkiye Alzheimer Derneği Anı Bahçesi Şenliği Dalyan Club

TÜRKİYE ALZHEİMER DERNEĞİ HAKKINDA…

Türkiye Alzheimer Derneği, Alzheimer hastalığı konusunda uzman hekimler tarafından 1997 yılında kurulmuş bir sivil toplum örgütüdür ve Türkiye genelinde 19 şubesiyle hizmet vermektedir. İstanbul’daki Merkez, Kadıköy ve Marmara şubelerinin yanı sıra Ankara, İzmir, Mersin, Eskişehir, Denizli, Samsun, Kayseri, Bursa, Karabük, Adana, Konya, Manisa, Van, Antalya, Fethiye ve Kıbrıs’ta faaliyet göstermektedir.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu