Fatma Turgut, CKM’ye geliyor

Ünlü sanatçı Fatma Turgut, 27 Mart akşamı saat 20:00’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde Anne ve Bebek Sağlığı Vakfı’nın Sosyal İşler Komitesi girişimiyle anne ve bebek sağlığına dikkat çekmek için bir konser verecek. Bağdat Magazin olarak bu etkinliği yakından takip edecek veFatma Turgut ile bir sohbet gerçekleştirerek sizlerle paylaşacağız.

ANNE VE BEBEK SAĞLIĞI VAKFI…

Anne ve Bebek Sağlığı Vakfı, bebeklerimizin yaşam haklarını korumak amacıyla 1993 yılında kurulmuştur. Vakıf, bebek ölümlerinin azaltılmasında eğitimin çok önemli olduğuna inanmaktadır. Bebeklerin sağlıklı olmasında annenin eğitiminin önemini de bilen vakıf, bu konuda da çeşitli eğitim etkinlikleri düzenlemektedir.

Anne ve Bebek Sağlığı Vakfı, Türkiye genelinde başarılı ve ihtiyaç sahibi Tıp Fakültesi öğrencilerine burs vermektedir. Ayrıca hastanelerimizin yenidoğan yoğun bakım ünitelerindeki eksiklikleri tamamlamaya çalışmaktadır. Vakıf, yaptığı hizmetleri gerçekleştirilebilmek için Sosyal Komitesi tarafından birçok etkinlik düzenlemektedir. Bu etkinlikler arasında kermesler, resim sergileri, toplu tiyatro gösterileri, yemekli toplantılar, kültür gezileri vb. etkinlikler sayılabilir. Ülkemizde çok önemli bir sorun olarak gördüğümüz bebek ölümlerinin azaltılması konusunda çalışmalar yürüten Anne ve Bebek Sağlığı Vakfı, bir sivil toplum kuruluşu olarak varlığını halkımızdan göreceği desteklerle sürdürebilecektir. Unutmayalım ki sağlıklı bebek, sağlıklı gelecek demektir.

Ünlü sanatçı Fatma Turgut, 27 Mart akşamı saat 20:00’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde anne ve bebek sağlığına dikkat çekmek için bir konser verecek.
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu