Bağdat Caddesi’nde 30 Ağustos coşkusu…

İstanbul ve Bağdat Caddesi, çok renkli ve anlamlı bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Yarım yüzyılı devirmiş araçlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında İstanbul Park Formula 1 pisti girişinde toplandılar ve Türk bayraklarıyla “Zafer Konvoyu” oluşturup, Bağdat Caddesi’ne doğru hareket ettiler.

Etkinlik öncesinde, son günlerde yaşanan terör olaylarında kaybettiğimiz şehitlerimiz anısına araçlara siyah kurdeleler bağlandı. İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği’nin organize ettiği ve Mobil 1’in destek verdiği, bu yıl üçüncüsü gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 250 klasik araç katıldı.

BAĞDAT CADDESİ’NDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER…

Kurtköy’den başlayan Zafer Konvoyu, TEM Otoyolu güzergahını takiben Bostancı’ya, sonrasında da Bağdat Caddesi’ne giriş yaptı. Bisikletli grupların da eşlik ettiği konvoy, Bağdat Caddesi üzerinden geçerek renkli görüntüler oluşturdu ve Kalamış’a kadar devam etti. Konvoyun özellikle şehir içinden geçişi esnasında vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti.

ZAFERLER VE CUMHURİYET KAZANIMLARINA VURGU…

Etkinlikte, milli mücadelemizde birer mihenk taşı olmuş zaferlerimizin ve Cumhuriyet kazanımlarıyla elde edilmiş milli bayramlarımızın, Türk ulusu var olduğu müddetçe en coşkulu şekilde kutlanması gerekliliğine dikkat çekildi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu